Realizare Site

Realizare Site Prezentare – S.C Sunmark Solutions S.R.L

Un site de prezentare facilitează promovarea și totodată conferă seriozitate și profesionalism produsului pe care îl oferiți.

Costurile de realizare și întreținere sunt eficiente, iar accesibilitatea informațiilor în mod rapid asigură un interes constat pentru produsul prezentat.

Identitatea vizuală are o importanță deosebită pentru imaginea companiei tale, fiind cea care ajută la comunicarea mesajului pe care dorestii să îl transmiti.

Dezvoltarea unui proiect de succes implica identificarea cerintelor dumneavoastra, termenului limita si a modului in care va decurge parteneriatul.

Pentru inceput, veti completa o fisa de planificare prin intermediul careia vom intelege aspectele cheie ale companiei, obiectivul, si publicul tinta vizat. Tot in aceasta etapa stabilim alaturi de dvs. parametrii tehnici si estetici ai proiectului, care vor fi respectati si indepliniti cu acuratete.

Odata analizate si procesate, informatiile oferite vor contura schita proiectului. Aceasta va suferi cate modificari sunt necesare pentru a va intampina asteptarile.

Odata ce am stabilit parametrii de lucru, incepem design-ul si constructia imaginii companiei. Vom alege cu grija fontul, marimea textului, nuantele de culori si imaginile introduse, astfel incat grafica sa se armonizeze cu solutiile de care aveti nevoie.

In ceea ce priveste continutul site-ului, vom lucra alaturi de dumneavoastra pentru a dezvolta varianta optima.

Punctul forte al acestei etape il reprezinta un amplu proces de colaborare, ideile si parerile tale avand un rol activ in realizarea imaginii de final a site-ului.

Etapele optimizarii vor constitui primii pasii pentru a obtine rezultatul scontat,respectiv pozitionarea in prima pagina a unui motor de cautare.

Procesul de optimizare se bazeaza pe o analiza a site-ului si a cuvintelor cheie (keyword planner) relevante pentru atragerea clientilor de nisa.

Se vor efectua rapoarte lunare (saptamanale la nevoie) de pozitionare ce vor ilustra evolutia indexarii.Se efectueaza de asemenea analiza concurentei ce ofera informatii suplimentare despre lista de operatiuni necesare pentru a reusi o indexare de succes.

Advertisements